Online Veiligheid

Cyber Security

Online Veiligheid

Cyber Security

Meer en meer van onze taken en werkzaamheden voeren wij uit in een digitale omgeving. Voor een bedrijf is het van cruciaal belang dat de gegevens die hierbij verzonden en opgeslagen worden goed beveiligd zijn.

Helaas hoor je steeds vaker dat hackers door middel van ransomware, hacks en spyware gevoelige data in handen weten te krijgen. Hoe zorg je er als bedrijf nu voor dat je gegevens beveiligd zijn tegen deze cyber aanvallen? Lees het hier!

Informatiebeveiliging

Ondernemers weten wel dat een beveiligingsincident flinke reputatie- en imagoschade kan opleveren, maar dat dit zelfs het einde van het bedrijf kan betekenen is niet altijd bekend. Denk aan de GDPR/AVG-regels die na een incident kunnen zorgen voor een grote juridische nasleep, boetes, hoge reparatie- én verzekeringskosten. MKB-bedrijven hebben vaak niet de tijd, middelen of kennis om te investeren in informatie- en cyber security. ITSupervision kan je direct helpen met de volgende zaken:

Met name GDPR/AVG is een begrip dat wat meer verduidelijking nodig heeft. Want wat is het precies? En hoe moet je hiermee omgaan als bedrijf? 

Wij maken graag een afspraak met je om dit duidelijk in kaart te brengen, waardoor je klaar bent voor een goed beveiligde toekomst!